Harrastustoiminta

Tapahtumat

Toiminnassamme otetaan huomioon eri vuodenajat ja niiden pyhäpäivät.

Syksyisin ja keväisin järjestetään Kahvila Elsie -tilaisuuksia. Ohjelmassa on ajankohtaista infoa, yhteislaulua ja tanssia Bo Träskelinin orkesterin tahdissa.

Elsie-ystävät järjestävät lisäksi toimintaa talon asukkaille.

Lisäksi järjestetään mahdollisuuksien mukaan teatterikäyntejä, luentoja, musiikki-iltoja, teemailtoja ja retkiä. Sipoon suomalainen seurakunta sekä Sibbo svenska församling järjestävät hartaushetkiä Elsiessä.

 

RYHMÄTOIMINTA

Kesällä 2016 ryhmäkotien asukkaille järjestetään seuraavanlaista ohjelmaa:

Maanantai: ulkoilu/yksilötapaamisia, bingo, parillisiet viikot Elsie-ystävien istumatanssi/kevyt liikuntaryhmä (viimeinen kerta 13.6), parittomat viikot Elsie-ystävien musiikki-tuokio (viimeinen kerta 6.6)

Keskiviikko:musiikkiryhmä terassilla

Torstai:yksilötapaamisia/aistiryhmä, tuolijumppaa sekä yhteislaulua Elsie-ystävien kanssa (viimeinen kerta 9.6)

Perjantai: ääneenluku terassilla 

 

Sipoon palvelutalosäätiö järjestää kesällä 2016 seuraava ohjelma Elsien 3.kerroksen asukkaille (ryhmät ovat avoimia myös talon ulkopuolisille senioreille, jos ei muuta mainita):

Keskiviikona: Elsie-ystävien istumatanssi/liikuntaryhmä ruokasalissa (viimeinen kerta 15.6), 3-kerroksen kahviryhmä 3-kerroksen aulassa

Torstai: Elsie-ystävien bingo kabinetissa (viimeinen kerta 9.6), yhteislaulua Elsie-ystävien kanssa (ryhmäkodissa, vain talon asukkaille, viimeinen kerta 9.6)

Perjantai: ääneenluku ryhmäkodin terassilla

Sivukartta